Over de functie

Als Verzorgende IG/EVV-er ben jij verantwoordelijke voor de dagelijkse zorg en begeleiding van de bewoners op de afdeling somatiek. Jij bent een belangrijk aanspreekpunt voor de bewoners en hun familie en biedt hen niet alleen zorg, maar ook persoonlijke aandacht en begeleiding. Het uitvoeren van verzorgende en verpleegtechnische handelingen zijn volledig afgestemd op het zorg-leefplan van de bewoner.

Als EVV-er coördineer je de zorg rondom de bewoners. Jij bent de schakel die ervoor zorgt dat de zorg op maat wordt geleverd. Samen met de bewoner en hun naasten draag je zorg dat de bewoner zo zelfstandig mogelijk het leven kan inrichten, op de manier die het beste bij diegene past.

Wij geloven in persoonsgerichte, aandachtige zorg, waarin we willen aansluiten bij iedere bewoner. Bij ons doet iedereen er toe!

Locatie en team

De Beekwal wordt op dit moment nieuw gebouwd en komt op een prachtige plek in Eerbeek.

Afdeling Weber is een verpleeghuisafdeling waarbinnen wij naast zorg voor ouderen met dementie ook somatische zorg verlenen. Het is een kleinschalige afdeling met 16 ruime kamers en twee huiskamers. In de nieuwbouw groeien we door naar 21 plaatsen.

Je komt te werken in een betrokken en actief team met veel kennis en kwaliteit in huis. Deze houden wij graag in stand met enthousiaste collega’s.

We hebben diverse disciplines binnen de afdeling, waaronder medewerkers voor de schoonmaak, huiskamer medewerkers en natuurlijk de collega’s die voor de directe zorg zorgdragen.
Veiligheid, betrokkenheid en een open communicatie is belangrijk voor de teamleider naar het team toe. Hij is er voor het team! Samen zorgen we voor de goede zorg en een fijne werkplek.

Vragen? Wij helpen je graag!
Neem contact op met Johan Smit.

Wat wij bieden

  • 24-28 uur;
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een enthousiast en professioneel team;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT;
  • De functie Verzorgende A (EVV-er) is ingedeeld in FWG 40 (min. € 2.611,95/max. € 3.590,14 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
  • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen en een werkkostenregeling (voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, telefoon, laptop en een bijdrage op een fitnessabonnement);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Wat vragen wij van jou?

  • Een diploma Verzorgende IG aangevuld met een diploma gespecialiseerd verzorgende;
  • Goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen;
  • Bij voorkeur ervaring of affiniteit met somatische zorg;
  • Flexibiliteit en het vermogen om zelfstandig én in teamverband te werken;
  • Bereidheid om onregelmatige diensten te werken.

Ben je enthousiast?
Reageer dan vóór 25 november 2024.

Over Riwis zorg & welzijn

Riwis begeleidt mensen die hulp nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Dat doen we voor mensen met psychische of sociale problemen en voor ouderen met lichamelijke hulpvragen. Riwis werkt in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en in de verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT).

Bij ons staat het geloof in eigen kunnen altijd voorop. Dit geldt voor de begeleiding en zorg die we bieden, maar ook voor jou als medewerker. Wij vertrouwen op jouw vakkundigheid en passie voor je vak.

Wij kijken zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is om mensen met hun eigen kwaliteiten te leren zo zelfstandig mogelijk te leven.

Over Riwis
  • "Thuiszorg, dat is het voor mij!"

    Tjitske

    Thuiszorg bij Riwis

  • "Het welzijn van de bewoner staat altijd voorop"

    Meta

    Verzorgende IG bij Riwis