TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Woonhelpende voor team Intramuraal De Beekwal in Eerbeek ?

uren in overleg
Locatie: Eerbeek

Wat ga je doen?

Als woonhelpende (helpende C) maak je de gezamenlijke ruimtes schoon en de appartementen. In een dienst help je ook met het verzorgen van de maaltijden. De werkzaamheden vinden altijd plaats met of in de buurt van onze bewoners.

Vind je het leuk om in de ouderenzorg te werken, om te luisteren naar de levensverhalen van onze bewoners en vind je het daarnaast leuk om te zorgen voor een fijn schoon huis, dan zijn we op zoek naar jouw.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

De Locatie
Binnen afdeling intramuraal wonen zorgvragers die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van zorg op lichamelijk en verstandelijk gebied. Ze kunt hierbij denken aan hulp bij het wassen en aankleden, ondersteuning op het gebied van mobiliteit, maar tevens ook de ondersteuning wanneer er dementiele of somatische klachten optreden.

Afdeling intramuraal bestaat uit vier afdelingen, met iedere afdeling een gezamenlijke huiskamer. In de huiskamer vinden de maaltijden plaats, maar er is vooral ruimte voor verschillende activiteiten zoals het lezen van de krant, het spelen van een spelletje, een gezellig praatje of om een kop koffie te drinken. Op iedere afdeling kunnen ongeveer 10 zorgvragers wonen. Iedere zorgvrager heeft zijn eigen appartement met zit-slaapkamer en een doucheruimte. Zorgvragers hebben de ruimte om aan activiteiten in- en buiten het huis deel te nemen.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante vakkannis en werkervaring op VMBO niveau 2 dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst  na een jaar omgezet in onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functiehelpende C is ingedeeld in FWG 20 (min. € 1.872,93 / max. € 2.415,28 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
  • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 7 maart 2022 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Esther van der Linde (teamleider), telefoonnummer 06 41573183 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op 10 maart a.s. in de ochtend.

Functiebeschrijving Helpende C

Acties