TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Gedragswetenschapper GGZ in Apeldoorn ?

24-32 uur gemiddeld per week (aantal uur is bespreekbaar)
Locatie: Apeldoorn

Wat ga je doen?

De kern van de functie is het monitoren en signaleren op een goede kwaliteit van zorg. 
Dit doe je in ‘smalle zin’ door op de locaties aanwezig te zijn, begeleiders te coachen en waar nodig deskundigheidsbevordering te bieden en/of te organiseren. Ook signaleer je gaten tussen theorie (beleid) en de praktijk. Je bent in je functie met name gericht op het coachen van medewerkers. Ook ondersteun je contacten met externe behandelaars.   

Daarnaast doe je dit in ‘brede zin’ door het MT en RvB te adviseren op inhoudelijke thema’s, proactief en reactief. Waar gaten vallen in beleid en praktijk, initieer je een plan om dit aan te pakken in samenwerking met andere collega’s.  

In overleg met jouw collega wordt de caseload verdeeld. 

Wie zijn wij? 
Riwis Zorg & Welzijn begeleidt mensen met complexe psychische of psychosociale hulpvragen (GGZ) en kwetsbare ouderen (VVT) op de levensgebieden die voor hen van belang zijn. We onderscheiden de GGZ in de volgende doelgroepen: Jongvolwassenen, Volwassenen, ouderen, Moeder en kind en Gezinnen. Geloof in eigen kunnen staat centraal.  Dit wordt vertaald door middel van herstelondersteunend werken middels de zgn. IRB methode.  
Je werkt samen met je manager, teamleiders, begeleiders A en B, zorgtoeleiding (aanmeldingen), IRB docent/coach, IRB experts, je collega gedragswetenschapper, ervaringsdeskundigen en de bedrijfsondersteuning. Je bent hierin een verbindende spil in het web.  

 

Wie ben jij?

Je hebt passie voor de doelgroep GGZ, je neemt graag initiatief en kunt goed afstemmen op de behoeften van een ander. Je hebt kennis en/of ervaring met GGZ problematiek. Je hebt kennis van de meldcode. Je durft je mening te geven als het om inhoud gaat. Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken. Je geniet van een vrije functie, waar je zelf mede vorm aan kunt geven. Je hebt een afgeronde opleiding orthopedagogiek of psychologie (WO). 

Is deze functie jou op het lijf geschreven en heb jij een WO diploma (bijvoorbeeld orthopedagogiek), dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

 

Wat wij bieden

 • 24-32 uur;
 • De mogelijkheid om je SKJ registratie te behalen of te behouden;
 • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden;
 • Een stuurgroep en werkgroep Jeugd waarin inhoudelijk verder gebouwd wordt met complexe thema’s;
 • Inspirerende collega’s en balans in privé/werk o.a. door de mogelijkheid om een dag(deel) thuis te werken;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie Adviseur A is ingedeeld in FWG 60 (min. € 3.241,00 / max. € 4.883,00 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
 • Je werkdagen zijn in ieder geval dinsdag en donderdag, de overige dagen zijn in overleg.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 15 september 2022 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Anthe Kranenborg-Kolijn, Gedragswetenschapper volwassenen, op telefoonnummer 06-82091566.
Voor overige vragen kun je contact opnemen met Judith Klein-Gunnewiek, Manager GGZ, op telefoonnummer 06-43728863.

Er vinden 2 gesprekken plaats met verschillende collega’s, om een zo goed mogelijk beeld te geven van de functie. De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature.

Ben je benieuwd wat je zoal in je werk tegen kunt komen? Lees dan hier het verslag van een gemiddelde werkweek als gedragswetenschapper binnen Riwis.

 

Acties