Riwis Zorg & Welzijn zoekt enthousiaste woonbegeleiders voor ons Flexteam in Apeldoorn (en omgeving)
16-24 uur per week (minder uren bespreekbaar)
locatie: Apeldoorn


Ben jij de flexibel inzetbare woonbegeleider die we zoeken? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Bij ons kun je ingezet worden op een doelgroep, zoals bijvoorbeeld jeugd. Maar wil je je breed oriënteren, dan is dat ook mogelijk.

Het cluster GGZ van Riwis Zorg & Welzijn richt zich op maximaal herstel van mensen met een complexe psychische of sociaal maatschappelijke hulpvraag. Wij begeleiden onze cliënten - jongeren, volwassenen en ouderen - zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een zo zelfstandig mogelijk en maatschappelijk leven kunnen leiden. Hierbij bieden wij zowel beschermd/beschut wonen als ambulante begeleiding. Ons werkgebied ligt in de regio’s Apeldoorn, Twello, Vaassen, Brummen, Eerbeek en Doetinchem.

De functie
Als flexibel inzetbare woonbegeleider bied je begeleiding bij wonen, leren, werken en het onderhouden van sociale contacten in een veilig leerleefklimaat. Je doel is om cliënten bij hun eigen kracht te brengen en hun geloof in eigen kunnen te versterken. Dit doe je door cliënten groepsgericht en/of individueel te ondersteunen in het uitvoeren van de activiteiten die je gezamenlijk in een persoonlijk zorgleefplan hebt vastgelegd. Je werkt herstelgericht en doet dit vaak samen met de naastbetrokkene(n) en (externe) collega’s. De zorginhoudelijke coaching ontvang je van de coördinerend begeleiders.

Flexteam
Je krijgt een geweldige kans om in verschillende teams te werken. Je wordt, vaak voor een bepaalde periode, ingezet daar waar je echt nodig bent. Dit kan zijn vanwege je specifieke kennis, maar ook vanwege een tijdelijke vraag naar meer menskracht. Je werkt alle voorkomende diensten, waaronder slaapdiensten op onze 24-uurs locaties. Je bent dus flexibel maar ook onderdeel van een team.

Je kunt je beschikbaarheid bij ons digitaal kenbaar maken en wij plannenje 6 weken van tevoren in. Hoe flexibeler je bent, hoe meer uren je kunt werken. Daarnaast word je, op basis van je beschikbaarheid, voor ad hoc diensten benaderd.

Functiebeschrijving (begeleider C)

Onze dienstverlening in beeld

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante mbo-opleiding (bijvoorbeeld MMZ, SPW of vergelijkbaar), dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Het hebben van een rijbewijs B is een pré.

Wij bieden

 • Een uitdagende, zelfstandige functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven.
 • Je werkt met zekerheid op een min-max contract. Alle contracturen zijn voor ons bespreekbaar.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.748,- / max. € 2.599,- bruto per maand bij fulltime dienstverband.
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden, zoals e-learning en intervisie.
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 Overig

 • Dit is een doorlopende vacature voor zowel in- als externe belangstellenden.
 • Is er op het moment dat je solliciteert geen passende vacatureruimte beschikbaar, dan kun je deelnemen aan een selecte pool van potentiële medewerkers. Op het moment dat er een vacature is, en deze intern niet vervuld kan worden, wordt een kandidaat uit deze pool benaderd en vindt aanstelling plaats.
 • Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren'.

Als je specifieke affiniteit met een doelgroep en/of voorkeur voor een werkgebied hebt, wil je dit dan aangeven in je motivatie?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met het Plan-/Flexbureau, telefoonnummer 055 - 5394685, en/of kijk op www.riwis.nl.

Deze werving kent geen vaste sluitingsdatum.