Riwis Zorg & Welzijn zoekt enthousiaste WOONBEGELEIDERS in Apeldoorn (en omgeving)
alle contract-uren zijn bespreekbaar
locatie: Apeldoorn

Is deze functie geknipt voor jou? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Het cluster GGZ van Riwis Zorg & Welzijn richt zich op maximaal herstel van mensen met een complexe psychische of sociaal maatschappelijke hulpvraag. Wij begeleiden onze cliënten - jongeren, volwassenen en ouderen - zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een zo zelfstandig mogelijk en maatschappelijk leven kunnen leiden. Hierbij bieden wij zowel beschermd/beschut wonen als ambulante begeleiding. Ons werkgebied ligt in de regio’s Apeldoorn, Twello, Vaassen, Brummen, Eerbeek en Doetinchem.

De functie
Als woonbegeleider bied je begeleiding bij wonen, leren, werken en het onderhouden van sociale contacten in een veilig leerleefklimaat. Je doel is om cliënten bij hun eigen kracht te brengen en hun geloof in eigen kunnen te versterken. Dit doe je door cliënten groepsgericht en/of individueel te ondersteunen in het uitvoeren van de activiteiten die je gezamenlijk in een persoonlijk zorgleefplan hebt vastgelegd. Je werkt herstelgericht en doet dit vaak samen met de naastbetrokkene(n) en (externe) collega’s. De zorginhoudelijke coaching ontvang je van de coördinerend begeleiders in je team.

Je verricht de werkzaamheden in wisselende diensten volgens rooster., inclusief weekend- en slaapdiensten.

Functiebeschrijving (begeleider C)

Onze dienstverlening in beeld

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante mbo-opleiding (bijvoorbeeld MMZ, SPW of vergelijkbaar), dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Het hebben van een rijbewijs B is een pré.

Wij bieden

 • Een uitdagende, zelfstandige functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven.
 • Alle contracturen zijn voor ons bespreekbaar.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.748,- / max. € 2.599,- bruto per maand bij fulltime dienstverband.
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden, zoals e-learning en intervisie.
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 Overig

 • Dit is een doorlopende vacature voor zowel in- als externe belangstellenden.
 • Is er op het moment dat je solliciteert geen passende vacatureruimte beschikbaar, dan kun je deelnemen aan een selecte pool van potentiële medewerkers. Op het moment dat er een vacature is, en deze intern niet vervuld kan worden, wordt een kandidaat uit deze pool benaderd en vindt aanstelling plaats.
 • Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren'.

Als je specifieke affiniteit met een doelgroep en/of voorkeur voor een werkgebied hebt, wil je dit dan aangeven in je motivatie?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met team HRM, telefoonnummer 055 - 5394630, en/of kijk op www.riwis.nl.

 Deze werving kent geen vaste sluitingsdatum.