TwitterFacebookLinkedIn

Menu


Riwis Zorg & Welzijn zoekt enthousiaste WOONBEGELEIDERS.
Alle contract-uren zijn bespreekbaar.

Ben jij een woonbegeleider met een diploma niveau 4 (bijvoorbeeld MZ, SPW of vergelijkbaar) die in de GGZ wil werken? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Ons werkgebied
Ons werkgebied ligt in de regio’s Apeldoorn, Twello, Vaassen, Brummen, Eerbeek en Doetinchem.
Het cluster GGZ van Riwis Zorg & Welzijn richt zich op maximaal herstel van mensen met een complexe psychische of sociaal maatschappelijke hulpvraag. Wij begeleiden onze cliënten - jongeren, volwassenen en ouderen - zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een zo zelfstandig mogelijk en maatschappelijk leven kunnen leiden. Hierbij bieden wij zowel beschermd/beschut wonen als ambulante begeleiding.

De functie
Als woonbegeleider (begeleider C) bied je begeleiding bij wonen, leren, werken en het onderhouden van sociale contacten in een veilig leerleefklimaat. Je doel is om cliënten bij hun eigen kracht te brengen en hun geloof in eigen kunnen te versterken. Dit doe je door cliënten groepsgericht en/of individueel te ondersteunen in het uitvoeren van de activiteiten die je gezamenlijk in een persoonlijk zorgleefplan hebt vastgelegd. Je werkt herstelgericht en doet dit vaak samen met de naastbetrokkene(n) en (externe) collega’s. De zorginhoudelijke coaching ontvang je van de coördinerend begeleiders in je team. Je verricht de werkzaamheden in wisselende diensten volgens rooster, inclusief weekend- en slaapdiensten.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.748,- / max. € 2.599,- bruto per maand bij fulltime dienstverband.
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden, zoals e-learning en intervisie.

 Overig

  • Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.
  • Als je specifieke affiniteit met een doelgroep en/of voorkeur voor een werkgebied hebt, dan kun je dit aangeven in je motivatie.

Enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren'.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met team HRM, telefoonnummer 055 - 5394630, en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider C