TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe woonbegeleider voor locatie Doornbosch Hofstede in Eerbeek ?

24 uur per week
Locatie: Eerbeek

De functie

Als woonbegeleider (begeleider C) bied je begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je staat open voor zorginhoudelijke coaching door de coördinerend begeleiders. Je onderhoudt contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Locatie Doornbosch Hofstede is een 24 uurs beschermde woonlocatie gevestigd in Eerbeek. Wij bieden begeleiding aan 14 cliënten (met algemene psychiatrische problematiek binnen het cluster GGZ). De locatie waarin wij begeleiding bieden bestaat uit 5 woonhuizen, twee woonhuizen zijn bestemd voor volwassenen, in de overige drie huizen wonen jong-volwassenen.
De diversiteit van de doelgroep maakt het werken op Doornbosch Hofstede afwisselend en uitdagend. De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden, motiveren en ondersteunen van cliënten bij en tijdens de dagelijkse bezigheden,  waarbij we cliënten zoveel mogelijk stimuleren in het bevorderen van zelfstandigheid en de zelfredzaamheid. Vanuit het begeleidingsplan worden doelen opgesteld en kan er gewerkt worden naar een perspectief voor een cliënt. Het bieden van een veilig en stabiel woon en leefklimaat is een onderdeel van je werk als woonbegeleider. Als woonbegeleider werk je vanuit teamverband en ben je bereid om zowel dagdiensten, late diensten en slaapdienst te draaien. Je bent in staat om je communicatie af te stemmen op de hulpvraag van de cliënt en kan zorgvuldig rapporteren en overdragen. Je bent bekend met de individuele rehabilitatiebenadering (IRB) en kan herstel-ondersteunend werken, of je bent bereid om je hierin te verdiepen. Je bent in staat om je eigen houding als hulpverlener serieus te nemen en kan reflecteren en een bijdrage leveren in de ontwikkeling van zowel de cliënt als ons team.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant MBO diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.748,- / max. € 2.599,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 29 mei a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mariska Methorst, coördinerend begeleider, telefoonnummer 06-50215279 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 4 juni in de ochtend.

Functiebeschrijving Begeleider C

Acties