TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Verzorgende IG voor de afdeling Wonen binnen Omnizorg in Apeldoorn ?

Uren en werktijden in overleg, jaarcontract
Locatie: Apeldoorn

De functie

Omnizorg is een bijzonder pand in het centrum van Apeldoorn waar 3 organisaties (Tactus, RIWIS en Iriszorg) samenwerken. We zetten ons in voor rehabilitatie en herstel van dak- en thuislozen met verslavings en- of psychiatrische problematiek. Onze missie is mensen een veilige plek bieden waar ze kunnen werken aan hun herstel. Gelijkwaardigheid en het weer actief krijgen sluiten goed aan bij de doelgroep die zich binnen het pand bevindt.

Je maakt als Verzorgende IG (verzorgende A) deel uit van het team Wonen, maar werkt daarnaast veelal zelfstandig. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van verpleegtechnische, verzorgende en ondersteunende handelingen. Daarnaast werk je nauw samen met woonbegeleiders van het team Wonen, geef je aanwijzingen met betrekking tot verpleegtechnische handelingen aan bewoners en woonbegeleiders. Tevens heb je korte lijnen met collegas van de medische zorgunit van Omnizorg.

Verder wordt er van je verwacht dat je rapporteert in het cliëntvolgsysteem en ben je betrokken bij het zorgplan van de diverse cliënten.

Lijkt het je leuk en uitdagend om met deze specifieke doelgroep te werken, vind je het leuk om deel uit te maken van een team en beschik je over een zorggerelateerd diploma minimaal MBO niveau 3, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.996,- / max. € 3.101,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 12 juli a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Peter Sonder, Sr. Sociotheapeut, telefoonnummer 06 - 57761292 en/of kijk op www.riwis.nl of www.omnizorg-apeldoorn.nl.

Functiebeschrijving verzorgende A

Acties