TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Verzorgende IG collega voor team Assenrade in Brummen?

Uren in overleg
Locatie Tolzicht in Brummen

De locatie

Tolzicht is op een heel mooie locatie gesitueerd in Brummen en wordt momenteel verbouwd. Het hele gebouw krijgt een upgrade naar de standaard van deze tijd. De verbouwing vordert gestaag en we verwachten dat eind augustus alle bewoners en medewerkers kunnen genieten van de mooie huiskamers en vernieuwde appartementen op Assenrade.

De afdeling

Afdeling Assenrade is een verpleeghuisafdeling binnen Tolzicht op de begane grond waar 21 bewoners verblijven. De afdeling is opgesplitst in een deel somatische zorg en een deel dementiezorg. Er is een sub-team voor de somatische zorg en een subteam voor de dementiezorg. Het is een mooie ruime- en door airco gekoelde afdeling met veel ruimte voor de bewoners en ruime huiskamers met een mooie tuin en terras. Het team is een betrokken en actief team met voldoende kennis en kwaliteit wat we graag in stand willen houden met enthousiaste medewerkers.
We hebben medewerkers voor de schoonmaak, de huiskamers (welzijn) en natuurlijk de zorg. Persoonsgerichte zorg is ons uitgangspunt alsmede plezier in ons werk als team.
Veiligheid, betrokkenheid en een open communicatie is belangrijk voor de teamleider naar het team toe. Hij is er voor het team! Samen zorgen we voor goede zorg en een fijne werkplek.

Wat ga jij doen/de functie

Jouw belangrijkste taken als Verzorgende IG zijn het verzorgen, verplegen en begeleiden van bewoners op basis van afspraken in het zorg-leefplan. Samen met de bewoner/cliënt en zijn of haar naasten draag je zorg dat de bewoner zo zelfstandig mogelijk zijn leven kan inrichten op de manier die het best bij hem of haar past. Wij geloven in persoonsgerichte, aandachtige zorg, waarin we willen aansluiten bij iedere bewoner. Bij ons doe je er als mens toe! Dat geldt overigens ook voor jou als medewerker: iedere medewerker op de goede plek en lekker in zijn vel!

Wij vragen van jou dat je

 • Een afgeronde Verzorgende IG niveau 3 opleiding hebt afgerond;
 • Verpleegtechnische handelingen kunt uitvoeren;
 • ADL zorgverlening biedt en daarnaast ondersteuning bij de maaltijden;
 • Diverse taken organiseert volgens het zorgplan;
 • Graag zelfstandig werkt, maar het ook fijn vind om in een team te werken;

Als verzorgende IG (verzorgende B) zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, dat kan bijvoorbeeld door EVV-er te worden (verzorgende A). Je bent dan verantwoordelijk voor het opstellen van zorgleefplannen, contacten met naasten en derden zoals fysiotherapeut of verpleeghuisarts.

Riwis is een erkend leerbedrijf, als je ambities hebt om door te groeien tot verpleegkundige op MBO of HBO niveau dan zijn er volop mogelijkheden.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daarvoor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een diploma Verzorgende IG, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

 • Uren in overleg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT;
 • De functie Verzorgende B (VIG) is ingedeeld in FWG 35 (min. € 2.266,72/max. € 3.025,81, bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren'.

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande. Je mag mij altijd bellen voor meer informatie of een keer meelopen om de sfeer te proeven. Ik ben de teamleider, mijn naam is Johan Smit en je kunt me bereiken via 06-10624441 of e-mail: jsmit@riwis.nl
Tot ziens!

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Functiebeschrijving Verzorgende B

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties