TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Verzorgende B voor locatie de Beekwal (Weber) in Eerbeek?

32 uur per week, voor de duur van 9 maanden, wegens vervanging zwangerschapsverlof
Locatie: Eerbeek

De functie

Als Verzorgende B draag je zorg voor het welzijn van de cliënten en het uitvoeren van ondersteunende, verzorgende en verpleegkundige handelingen waartoe bevoegd. Je werkt vanuit afspraken in de individuele zorgplannen.

Afdeling Weber (Psychogeriatrie)
Afdeling Weber is een gesloten afdeling voor mensen met dementie. De afdeling is verdeeld in een boven- en benden verdieping met beide plaats voor een kleine groep cliënten. Iedere bewoner heeft een eigen zit- en slaapkamer, met doucheruimte. Beide verdiepingen hebben een huiskamer waarin de mensen gezamenlijk eten en activiteiten krijgen aangeboden.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 3, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.


Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.838,58 / max. € 2.668,93 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 16 februari a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Esther van der Linde, teamleider, telefoonnummer 06 41573183 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 8.

Functiebeschrijving