TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe teamleider Bedrijfsondersteuning in Apeldoorn ?

32 - 36 uur per week, jaarcontract
Locatie: Apeldoorn

De functie
Binnen de zorg zijn er steeds meer nieuwe (digitale) technieken en domotica om ons werk slimmer te doen. Riwis Zorg & Welzijn maakt steeds meer gebruik van deze mogelijkheden om onze zorgprocessen beter te organiseren. Daarom zijn we op zoek naar een ondernemende teamleider Bedrijfsondersteuning, die de uitdaging aangaat om de verschillende werelden van zorgteams en ondersteunende processen samen te brengen. Kun jij jouw collega’s meenemen in een moderne en slimme manier van werken waarbij verbinding en samenwerking centraal staat?

We zoeken een teamleider die verder kijkt dan de regels en procedures en de ontwikkelingen binnen en buiten Riwis op waarde kan schatten en vertalen naar onze organisatie. De teamleider Bedrijfsondersteuning stuurt de administratieve teams (financiële, salaris-, cliënt- en HRM administratie, plan- en flexbureau) en ICT aan. Een belangrijk onderdeel is het verder optimaliseren en professionaliseren van de (administratieve) processen en de ICT ondersteuning en het bewaken van de jaarplannen. Daarnaast zorgt de teamleider voor coördinatie van werkzaamheden in samenwerking met de collega’s uit de zorg.

Wij verwachten:

 • Ervaring met het verbeteren van de samenwerking binnen primaire en secundaire werkprocessen;
 • Affiniteit met de werkterreinen financiën en ICT en bijbehorende processen en administraties;
 • Coachend leidinggeven, het creëren van een motiverende werksfeer en het bouwen aan onderling vertrouwen;
 • Procesmatig kunnen denken en werken.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante opleiding op HBO+ niveau, bijvoorbeeld bedrijfskunde of informatiemanagement, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

 • Een uitdagende en zelfstandige functie;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 55 (min. € 2.479,- / max. € 4.010,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
 • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 29 januari a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jacqueline de Both, manager Bedrijfsondersteuning, telefoonnummer 06 - 81 83 31 13 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 6.

Functiebeschrijving