TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe slaapdienstmedewerker voor onze ouderenlocatie Zevenhuizen in Apeldoorn ?

16 - 24 uur per week (jaarcontract)
Locatie: Apeldoorn

De functie

Voor onze ouderenlocatie zijn wij op zoek naar een vaste slaapdienstmedewerker (begeleider C). Binnen onze 24-uurs beschermde woonvorm worden slaapdiensten gedraaid van 23.00 - 07.00 uur. Tijdens de slaapdienst ben je in de nabijheid en bereikbaar voor cliënten bij incidenten of zorgvragen die niet uitgesteld kunnen worden. Uitbetaling van de slaapdienst gebeurt volgens CAO voor 50% van de gewerkte uren.  Heb jij een diploma als verzorgende, dan nodigen we ook jou uit om te reageren voor deze functie binnen de GGZ.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma minimaal MBO niveau 3, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.800,- / max. € 2.677,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 5 augustus a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Désiré Nas, teamleider, telefoonnummer 06-12889810 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider C