TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe medewerker onderhoudsdienst in Eerbeek ?

28 uur gemiddeld per week (jaarcontract)
Locatie: Eerbeek

De functie

Als medewerker onderhoudsdienst (facilitair medewerker A) ben je in principe breed inzetbaar op meerdere locaties. Maar in de praktijk ga je met name aan de slag op onze ouderenlocatie De Beekwal in Eerbeek. Het is aan jou de taak om de locatie onderhoudsmatig te beheren. Daarbij ben jij de spil tussen interne-, externe contacten en verricht je eenvoudige reguliere onderhoudswerkzaamheden in het kader van het meerjaren onderhoudsplan en het dagelijks (storings)onderhoud aan gebouwen, terreinen en technische installaties. Uiteraard bewaak je ook de kwaliteit van de uitvoering en doe je voorstellen over verbeteringen.

Bij de afdeling onderhoud binnen het cluster Bedrijfsondersteuning werken vijf medewerkers in een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld en zijn allemaal enthousiast met hun vak bezig. Als directe collega's werken we geregeld individueel op de verschillende locaties en maken we uiteraard ook tijd vrij om elkaar vooruit te helpen. Onderhoudswerkzaamheden strekken zich uit van technische ingrepen tot het gereedmaken van de appartementen voor nieuwe bewoners.

Samen hebben wij de ambitie om onze collega's in de zorg zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werk. Zo zijn we continu in ontwikkeling met de nieuwste innovaties. Voor jou als medewerker onderhoudsdienst een heuse uitdaging om hier een bijdrage aan te leveren. Vanuit jouw kennis en ervaring verwachten wij dat je een kritische blik hierop hebt, ook ten aanzien van de veiligheid van cliënten en medewerkers.

Wij vragen van jou:

  • een relevante opleiding, minimaal niveau 3, richting Techniek en je beschikt over allround praktische en technische kennis en ervaring met betrekking tot allerhande onderhoudswerkzaamheden;
  • je durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • je bent communicatief vaardig en hebt een servicegerichte houding;
  • je hebt een goede beheersing van Microsoft office;
  • je bent in het bezit van een B(E) rijbewijs.

Is deze functie jou op het lijf geschreven, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 30 (min. €1.808,83 / max. € 2.554,98 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 6 november a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Warner Planje, teamleider, telefoonnummer 06 24735789 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 12 november a.s.

Functiebeschrijving Facilitair medewerker A