TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider A voor de crisisdienst in Apeldoorn ?

Locatie: Apeldoorn

De functie

Als begeleider voor de crisisdienst (begeleider A) verricht je werkzaamheden ten behoeve van de GGZ- medewerkers en cliënten woonachtig in een beschermde woonvorm van Riwis. De hulp wordt gestart vanuit de (je) thuissituatie. Indien nodig wordt de cliënt bezocht en worden ter plaatse eventuele verdere stappen ondernomen. Hierbij kun je denken aan meedenken met teams over in te zetten interventies met betrekking tot de-escalerend werken of het acteren op acute crisissituaties zoals suïcidaliteit en/of agressie. Het crisisteam bestaat uit meerdere medewerkers die samen 365 dagen per jaar de crisisdienst uitvoeren. De crisisdiensten worden uitgevoerd conform een vooraf opgesteld rooster na kantoortijd, van maandag - vrijdag van 17.00 tot de volgende ochtend om 08.30 uur. Daarnaast worden er crisisdiensten verricht in de weekenden en op feestdagen.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.


Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.898,- / max. € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband));
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 31 augustus a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Judith Klein Gunnewiek, (manager GGZ), telefoonnummer 0643728863 of Kim Veltkamp (begeleider A), telefoonnummer 0641573327 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider A