TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe verpleegkundige voor team Thuiszorg in Eerbeek?

uren in overleg
Locatie: Eerbeek

De functie

Vanuit jouw functie neem jij de regie in het aansturen van het team in de wijk en je bent tevens een aanspreekpunt voor jouw collega’s. Je ondersteunt hiermee de wijkverpleegkundige in de diverse werkzaamheden. Je hebt hiermee een overstijgende functie.
Voor de cliënten, naasten en andere zorgverleners (huisartsen, fysiotherapeut, etc) ben jij hét aanspreekpunt.

Jij denkt graag pro-actief mee naar oplossingen en je hebt een professionele input over gestelde diagnoses en beleid. Je draagt zorg voor een goede rapportage naar aanleiding van jouw observaties, handelingen en gesprekken bij de bezochte cliënten.
Naast dat je over verpleegtechnische vaardigheden beschikt, kun jij ook klinisch redeneren voor de cliënten in jouw aandachtsgebied. Je draagt er zorg voor dat zorgplannen goed zijn opgesteld en worden uitgevoerd.

Het is een mooie zelfstandige functie in een warm team!

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daarvoor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant zorg gerelateerd MBO niveau 4 diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

 • uren on overleg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT;
 • De functie verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (min. € 2.650,73/max. € 3.575,63, bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 7 augustus 2023 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Chantal van der Wijk, teamleider, 06-28456997.

Functiebeschrijving Verpleegkundige

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acties