TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe BBL medewerker Maatschappelijk Zorg in Apeldoorn e.o. ?

26,67 uur per week
Locatie Apeldoorn e.o.

De functie

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat je via een ‘werken en leren traject‘ jouw opleiding doorloopt. Je gaat een dag in de week in eigen tijd naar een ROC naar keuze en daarnaast werk je in de praktijk. De opleiding duurt maximaal drie jaar (afhankelijk van je vooropleiding).

De functie waarvoor je wordt opgeleid
Als begeleider B bied je begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je staat open voor zorginhoudelijke coaching door de coördinerend begeleiders. Je onderhoudt contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en voldoe je aan de toelatingseisen van de opleiding, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. Als leerling ontvang je in het 1e praktijkleerjaar € 1.379,- bruto per maand bij fulltime dienstverband. Indien van toepassing is er een aanvulling tot het Wettelijk Minimum Loon.
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar verlengd.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan met een motivatiebrief vóór 23 maart a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Patricia Jonkers, Praktijkopleider GGZ, telefoonnummer  06 - 282 365 83 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 3 april a.s.

Functiebeschrijving Begeleider B