TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe leerling (BBL) medewerker Maatschappelijke Zorg in Apeldoorn ?

26,67 uur gemiddeld per week
Locatie: Apeldoorn

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat je via een werken en leren traject jouw opleiding doorloopt. Je gaat een dag in de week in eigen tijd naar een ROC naar keuze en daarnaast werk je in de praktijk. De opleiding duurt maximaal drie jaar (afhankelijk van je vooropleiding).

De functie waarvoor je wordt opgeleid

Als begeleider B bied je begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je staat open voor zorginhoudelijke coaching door de begeleider A. Je onderhoudt contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en voldoe je aan de toelatingseisen voor de opleiding, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. Als leerling ontvang je in het 1e praktijkleerjaar € 1.379,- bruto per maand bij fulltime dienstverband. Indien van toepassing is er een aanvulling tot het Wettelijk Minimum Loon;
  • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar verlengd;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 11 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Patricia Jonkers, Praktijkopleider GGZ, telefoonnummer 06 - 282 365 83 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op 17 mei a.s. in de middag.

Functiebeschrijving Begeleider B