TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe huishoudelijk medewerker voor team de Bloementuin in Apeldoorn?

24 uur per week
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als huishoudelijk medewerker (facilitair medewerker C) ben je verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende dienstverlenende werkzaamheden op het gebied van huishoudelijke verzorging in samenwerking met (thuiswonende) cliënten of voor cliënten en de organisatie.
De werkzaamheden worden voornamelijk verricht binnen locatie De Bloementuin, maar ook binnen de locatie 1e Wormenseweg in Apeldoorn.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante praktijkkennis en werkervaring op MBO niveau 2
dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 20 (min. € 1.557,- / max. € 2.289,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 4 december a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frederike de Weerd, teamleider, telefoonnummer 06 39498899 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving Facilitair medewerker C