TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe collega Helpende A voor team Weber in Eerbeek?

16 uur gemiddeld per week
Locatie Eerbeek

De functie

Jouw belangrijkste taken als Helpende zijn het verzorgen en begeleiden van bewoners op basis van afspraken in het zorg-leefplan. Samen met de bewoner/cliënt en zijn of haar naasten draag je zorg dat de bewoner zo zelfstandig mogelijk zijn leven kan inrichten op de manier die het best bij hem of haar past. Wij geloven in persoonsgerichte, aandachtige zorg, waarin we willen aansluiten bij iedere bewoner. Bij ons doe je er als mens toe! Dat geldt overigens ook voor jou als medewerker: iedere medewerker op de goede plek en lekker in zijn vel! 

Locatie / team

De Beekwal is op een mooie locatie gesitueerd in Eerbeek. De locatie is enigszins gedateerd maar er zijn nieuwbouwplannen voor 2025 in de maak. De Beekwal is wel gezellig ingericht, evenals de verpleeghuisafdeling Weber.

Afdeling Weber is een verpleeghuisafdeling binnen de Beekwal op de begane grond en eerste verdieping waar 16 bewoners verblijven. De afdeling is geheel ingesteld op dementiezorg. Zowel op de BG als de 1e verdieping is een huiskamer waar de bewoners overdag verblijven. Daar zijn huiskamermedewerkers actief voor de bewoners. 
Het team is een betrokken en actief team met voldoende kennis en kwaliteit wat we graag in stand willen houden met enthousiaste medewerkers. 
We hebben medewerkers voor de schoonmaak, de huiskamers (welzijn) en natuurlijk de zorg. Persoonsgerichte zorg is ons uitgangspunt alsmede plezier in ons werk als team. 
Veiligheid, betrokkenheid en een open communicatie is belangrijk voor de teamleider naar het team toe. Hij is er voor het team! Samen zorgen we voor goede zorg en een fijne werkplek. 

Van jou vragen wij dat je:

 • Een opleiding tot Helpende Plus hebt afgerond; 
 • Enige verpleegtechnische handelingen kunt uitvoeren; 
 • Module medicijndelen hebt gevolgd; 
 • ADL zorgverlening biedt en daarnaast ondersteuning bij de maaltijden; 
 • Graag zelfstandig werkt, maar het ook fijn vindt om in een team te werken.

Als Helpende plus zijn er volop mogelijkheden om jezef te ontwikkelen, dan kan bijvoorbeeld door VIG-er te worden (verzorgende B). Je draagt dan meer verantwoordelijkheid voor de zorgaangelegenheden.

Riwis is een erkend leerbedrijf, als je ambities hebt om door te groeien, zijn er mogelijkheden, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daarvoor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant zorg gerelateerd MBO niveau 3 diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.


Wij bieden

 • Minimaal 16 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT;
 • De functie Helpende A is ingedeeld in FWG 30 (min. € 2.139,72/max. € 2.798,67, bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 4 april 2023 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande. Je mag mij altijd bellen voor meer informatie of een keer meelopen om de sfeer te proeven. Ik ben de teamleider, mijn naam is Johan Smit en je kunt me bereiken via 06-10624441 of e-mail: jsmit@riwis.nl  
Tot ziens!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties