TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe groepsleider Opvang voor locatie Omnizorg in Apeldoorn ?

24 - 32 uur per week
Locatie: Apeldoorn

Omnizorg
Omnizorg is er voor mensen met een verslaving of psychiatrische problematiek die dak- of thuisloos zijn geraakt en/of een combinatie aan problemen hebben. Het bijzondere gebouw van Omnizorg staat aan de Stationsstraat in Apeldoorn. In het pand zijn allerlei verschillende functies ondergebracht voor opvang, behandeling, zorg, wonen en werk. Rehabilitatie is de grondgedachte van Omnizorg Apeldoorn, hiervoor hanteren we de methodiek “krachtwerk” waarin herstel van maatschappelijke waarden en het leggen van contact het vertrekpunt zijn.

De functie
Als Groepsleider (begeleider B) begeleid en ondersteun je cliënten overdag, in de avond en/of in de nacht zowel doordeweeks als in het weekend. Je draagt zorg voor het naar bed gaan en wekken van cliënten. Je bevordert het leefklimaat en de veiligheid van de cliënten en ziet toe op naleving van de huisregels. Deskundigheid en affiniteit met de-escalerend werken goed kunnen afstemmen met zowel doelgroep als team zijn een vereiste. Je observeert en rapporteert over het functioneren van cliënten individueel en in de groep. Verder bemiddel je bij onderlinge spanningen/conflicten en maak je deze bespreekbaar. Vanuit de krachtgerichte herstelmethodiek kijk je samen met de cliënt welke koppelingen er liggen tussen de hulpvraag en de mogelijkheden.

 

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.898,- / max. € 2.949,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 15 januari a.s.  via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jurrian Kuit, projectmanager Omnizorg, telefoonnummer 06 10 92 40 73 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider B