TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Gedragswetenschapper Jeugd en Gezin in Apeldoorn?

24-32 uur gemiddeld per week
Locatie Apeldoorn

In eerste instantie zal het gaan om een zwangerschapsvervanging van max 6 maanden vanaf 1 juli, met uitzicht op een vaste functie als gedragswetenschapper in de organisatie. 

Wat ga je doen?

De kern van de functie is het monitoren en signaleren op een goede kwaliteit van zorg. Dit doe je in ‘smalle zin’ door op de (jeugd)locaties aanwezig te zijn, begeleiders te coachen en waar nodig deskundigheidsbevordering te bieden en/of te organiseren. Ook signaleer je gaten tussen theorie (beleid) en de praktijk. Je bent in je functie met name gericht op het coachen van medewerkers. Ook ondersteun je contacten met externe behandelaars.   

Daarnaast doe je dit in ‘brede zin’ door het MT en RvB te adviseren op inhoudelijke thema’s, proactief en reactief. Waar gaten vallen in beleid en praktijk, initieer je een plan om dit aan te pakken in samenwerking met andere collega’s.  

Wie zijn wij? 
Riwis Zorg & Welzijn begeleidt mensen met complexe psychische of psychosociale hulpvragen (GGZ) en kwetsbare ouderen (VVT)  op de levensgebieden die voor hen van belang zijn. Geloof in eigen kunnen staat centraal.  
Binnen de afdeling GGZ wordt dit vertaald door middel van herstelondersteunend werken met de zgn. IRB methode. Je komt te werken bij enkele jeugdlocaties (16-23 jaar), een moeder en kind huis en een ambulant gezinsteam. Deze locaties bevinden zich met name in Apeldoorn, maar ook twee locaties in de Achterhoek. 
Je werkt samen met je manager, teamleiders, begeleiders A en B, zorgtoeleiding (aanmeldingen), IRB docent/coach, IRB experts, je collega gedragswetenschapper, ervaringsdeskundigen en de bedrijfsondersteuning. Je bent hierin een verbindende spil.  
 
Wie ben jij?  
Je hebt passie voor de doelgroep GGZ, je neemt graag initiatief en kunt goed afstemmen op de behoeften van een ander. Je hebt kennis en/of ervaring met GGZ problematiek, bij voorkeur met Jeugd en Gezin (0-18 jaar). Je hebt kennis van de meldcode. Je durft je mening te geven als het om inhoud gaat. Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken. Je geniet van een vrije functie, waar je zelf mede vorm aan kunt geven. Je hebt een afgeronde opleiding orthopedagogiek of psychologie (WO).   

Ben je benieuwd wat je zoal in je werk tegen kunt komen? Lees dan hier het verslag van een gemiddelde werkweek als gedragswetenschapper binnen Riwis.

 

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant WO diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.


Wij bieden

Een contract voor 24-32 uur. De mogelijkheid om je SKJ registratie te behalen of te behouden, persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, een stuurgroep en werkgroep Jeugd waarin inhoudelijk verder gebouwd wordt met complexe thema’s, inspirerende collega’s en balans in privé/werk o.a. door de mogelijkheid om een dag(deel) thuis te werken. 
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 60 (min. € 3.241,- / max. € 4.883,- bruto per maand bij fulltime dienstverband). 

In eerste instantie is de functie ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof van een collega, met uitzicht op een onbepaalde tijd contract nadien.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 30 juni 2022 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Heb je inhoudelijke vragen dan kun je informatie opvragen Anthe Kranenborg-Kolijn, gedragswetenschapper volwassenen op telefoonnummer 06-82091566.
Voor overige vragen kun je contact opnemen met Judith Klein-Gunnewiek, manager, op telefoonnummer 06-43728863.

Er vinden 2 gesprekken plaats met verschillende collega’s, om een zo goed mogelijk beeld te geven van de functie. De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature.

 

Acties