TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Facilitair medewerker voor onze ouderenlocatie Tolzicht in Brummen ?

3 uur gemiddeld per week (met uitloop), voor bepaalde tijd voor de duur van 6 maanden
Locatie: Brummen

De functie

De werkzaamheden zijn o.a. het bereiden van soep, rauwkost, het uitzoeken van de bestellingen bij de groothandel, maaltijden serveren, maar ook afwassen en schoonmaken in de keuken hoort daarbij. Je komt in een enthousiast team te werken.

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante praktijkkennis en werkervaring op MBO niveau 2 dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie facilitair medewerker C is ingedeeld in FWG 20 (min. € 1.827,93 / max. € 2.415,28 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten,
  staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 10 mei 2022 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jacqueline Ter Wal (teamleider), telefoonnummer 06 82096951 en/of kijk op www.riwis.nl.

Acties