TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe facilitair medewerker C voor locatie Omnizorg in Apeldoorn ?

32 uur gemiddeld per week (voor bepaalde tijd i.v.m. ziektevervanging)
Locatie: Apeldoorn

De locatie

Omnizorg is een bijzonder pand in het centrum van Apeldoorn waar 3 organisaties (Tactus, RIWIS en Iriszorg) samenwerken. We zetten ons in voor rehabilitatie en herstel van dak- en thuislozen met verslavings en- of psychiatrische problematiek. Onze missie is mensen een veilige plek bieden waar ze kunnen werken aan hun herstel. Gelijkwaardigheid en het weer actief krijgen  sluiten goed aan bij de doelgroep die zich binnen het pand bevindt.

De functie
Als facilitair medewerker C ben je verantwoordelijk voor de huishoudelijke werkzaamheden op de afdeling Wonen binnen Omnizorg.

Jij draagt zorg voor de leefomgeving op de afdeling samen met een team van woonbegeleiders, maar ook met de mensen die er wonen. Je ondersteunt daar waar kan de bewoner met het weer leren op orde houden van zijn kamer, of dit overneemt wanneer hij dit even niet kan. Daarbij werk je nauw samen met de persoonlijk begeleiders van het team Wonen.

Lijkt het je leuk en uitdagend om met deze specifieke doelgroep te werken, vind je het leuk om onderdeel van een team te zijn en beschik je daarnaast over praktijkkennis en werkervaring op VMBO niveau 2, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 20 (min. € 1.638,- / max. € 2.407,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 21 juni a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dieke Schrijver, operationeel manager, telefoonnummer  06-23219050 en/of kijk op www.riwis.nl of www.omnizorg-apeldoorn.nl.

Functiebeschrijving facilitair medewerker C