TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Facilitair medewerker D voor de Thuiszorg in Brummen en Eerbeek ?

5-8 uur gemiddeld per week (vaste uren)
Locatie: Brummen en Eerbeek

De functie

Als facilitair medewerker D ben je verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende dienstverlenende werkzaamheden op het gebied van schoonmaak van algemene ruimten of in de thuissituatie van de cliënt en/of maaltijd en drankvoorziening.

De ondersteuning vindt plaats in de ochtenden waarbij het gaat om het schoonmaken van de appartementen van onze cliënten. Eventueel hulp tussen de middag bij de maaltijden.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over praktische vakkennis op VMBO niveau 2, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst  na een jaar omgezet in onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie Facilitair medewerker D is ingedeeld in FWG 15 (min. € 1.697,25 / max. € 2.271,94 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
  • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Chantal van der Wijk, teamleider, 0628456997 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving facilitair medewerker D

Acties