TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Facilitair medewerker C voor de GGZ locaties Brummen/Eerbeek?

4 uur per week (jaarcontract)
Locaties: Brummen/Eerbeek

De functie

Als facilitair medewerker C ben je verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende dienstverlenende werkzaamheden op het gebied van huishoudelijke verzorging in samenwerking met (thuiswonende) cliënten of voor cliënten en de organisatie en met betrekking tot het proces linnenvoorziening of wasserij.

De facilitair medewerker zal ingezet worden in 1e instantie voor de vakantieperiodes van de huidige facilitair medewerkers en daarna structureel i.v.m. extra hygiëne maatregelen bij specifieke LVG doelgroep in Brummen en jongerendoelgroep Eerbeek (dus inzetbaar voor Brummen en Eerbeek).

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant praktijkkennis en ervaring op VMBO niveau 2, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 20 (min. € 1.557,- / max. € 2.289,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 25 mei a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carolina van Polen, teamleider, telefoonnummer 06 - 0620814982 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving Facilitair medewerker C