TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe coördinerend begeleider voor team Kasteel in Apeldoorn ?

24 - 36 uur per week (jaarcontract)
Locatie: Kasteel in Apeldoorn

De functie

Als coördinerend begeleider (begeleider A) regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van gezinnen Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega's zorginhoudelijk te coachen. Je hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokken en externe samenwerkingspartners.

De cliëntgroep
Het team Kasteel levert intensieve begeleiding aan gezinnen die zelfstandig wonen. De woonbegeleiders ondersteunen op alle levensdomeinen met de nadruk op de ouderrol en opvoeding en ondersteunen tevens cliënten bij afspraken (gemeente, consultatiebureaus, GGNet etc).
De coördinerend begeleider is verantwoordelijk voor het casemanagement. Het zorgleefplan, wat leidend is in de begeleiding, is opgesteld door cliënten in samenspraak met de coördinerend begeleider. Wanneer er een bescherming maatregel van toepassing is, zal het plan van aanpak van de OTS geïntegreerd worden in het zorgleefplan.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant HBO diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (per 1 oktober 2019 min. € 1.898,- /
  max.
  € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
 • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
 • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 2 oktober a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Peter Boomkamp, teamleider, telefoonnummer  0622251602 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober a.s.

Functiebeschrijving Begeleider A