TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe coördinerend begeleider voor onze beschermd wonen locaties in Twello ?

32 uur per week
Locatie: Twello

De functie

Als coördinerend begeleider (begeleider A) regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

De locatie Twello zal per 1 juni 2019 een middelenvrije locatie worden (abstinent), waarbij we het team graag willen versterken met een coördinerend begeleider die kennis en affiniteit heeft met betrekking tot het begeleiden van cliënten met een verslavingsachtergrond. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden middels methodische gespreksvoering. Je werkt mee in het agogisch leefklimaat van de cliënt en bent bereid indien de noodzaak aanwezig is om mee te draaien in een 24 uurs dienstbezetting.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant HBO diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €1.843,- / max. € 3.135,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 7 juni a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met André Stoop, teamleider, telefoonnummer 06-24735311 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 14 juni a.s.

Functiebeschrijving Begeleider A