TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe coördinator van de Financiële administratie in Apeldoorn ?

32 - 36 uur per week
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als coördinator van de financiële administratie (coördinator A) ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en de exploitatieoverzichten. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van tijdige, juiste en volledige financiële cijfers ten behoeve van sturing- en verantwoordingsrapportages. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne organisatie als extern als het gaat om de financiële overzichten. Tevens ben je samen met de andere medewerkers financiële administratie verantwoordelijk voor het bieden van administratieve ondersteuning aan de organisatie, zoals debiteuren- en crediteurenadministratie, grootboekcontroles en kasbeheer.

Om deze functie te kunnen uitvoeren verwachten we dat je een relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau succesvol hebt afgerond.
Wij vragen een scherp inzicht in administratieve en financiële processen,  je bent  nauwkeurig en proactief en heeft goede communicatieve vaardigheden. Ervaring met projectadministraties en Afas is een pré.

Is deze functie jou op het lijf geschreven, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring in FWG 50/55 conform CAO-GGZ;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 17 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Erik van Gosliga, Concerncontroller, telefoonnummer 0628465646 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 25 april a.s. in de ochtend.

Functiebeschrijving coördinator A