TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe teamleider Jeugd en Gezin in Apeldoorn ?

32 uur gemiddeld per week
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de vertaling van het tactisch beleid naar operationele doelen en voor de integrale aansturing, organisatie en kwaliteit van de zorgverlening /inhoudelijk vak specialisme en de aansturing van de toegewezen formatie van teams.

Wij zoeken een collega met een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met een managementopleiding. Daarnaast heb je bedrijfsmatig inzicht en beschik je over empathisch vermogen. Inhoudelijke kennis er ervaring op het gebied van de GGZ is een pré.

Je wordt leidinggevende van 2 locaties in Apeldoorn.
De Bovenkruier is een nieuwe jeugdlocatie van Riwis waar jongeren van 16 tot en met 23 jaar intensief begeleid worden. Je krijgt te maken met een nieuw en enthousiast team en gaat een bijdrage leveren aan het verder vormgeven van het fasegericht werken, de samenwerking met jeugdzorg organisaties en het ontwikkelen van een trainingsgericht aanbod waarmee jongeren de benodigde vaardigheden kunnen aanleren om verder zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.

Binnen het Kasteel worden moeders met psychiatrische ondersteuningsvragen met vaak jonge kinderen begeleid. Als teamleider ondersteun je het team bij het werken met deze complexe doelgroep en versterk je de samenwerking met de jeugdbescherming en CJG en andere samenwerkingspartners.

Riwis staat voor ‘geloof in eigen kunnen’ van medewerkers en cliënten en werkt herstelgericht. Mocht je hieraan een bijdrage willen leveren en voldoe je aan de gestelde eisen, reageer dan nu!

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over ruime leidinggevende ervaring op HBO niveau, zo nodig aangevuld met een post HBO opleiding gericht op het vakgebied, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Startdatum 1 december 2021;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.De functie is ingedeeld in FWG 55 (min. € 2.607,- / max. € 4.218,-);
  • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar
    omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 12 november 2021 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rob Maan, manager GGZ, telefoonnummer 06 - 13 01 77 27 en/of kijk op www.riwis.nl.

Acties