TwitterFacebookLinkedIn

Menu


Kun jij mij helpen om mijn leven weer op de rit te krijgen? Kom dan werken als begeleider in de GGZ bij Riwis Zorg & Welzijn.
Alle contract-uren zijn bespreekbaar.

Ben jij een begeleider met een diploma niveau 4 (bijvoorbeeld MZ, SPW of vergelijkbaar) en wil je in de GGZ werken? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Het werkgebied van Riwis Zorg & Welzijn
Ons werkgebied ligt in de regio’s Apeldoorn, Twello, Vaassen, Brummen, Eerbeek en Doetinchem. Het cluster GGZ richt zich op maximaal herstel van mensen met een complexe psychische of sociaal maatschappelijke hulpvraag. De doelgroep waarmee je gaat werken verschilt per locatie. Variërend van ASS-problematiek tot forensische psychiatrie, van moeder-kindzorg tot Korsakov-dementie. Wij begeleiden onze cliënten - jongeren, volwassenen en ouderen - zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een zo zelfstandig mogelijk en maatschappelijk leven kunnen leiden. Hierbij bieden wij zowel beschermd/beschut wonen als ambulante begeleiding.

De functie
Als begeleider (B) bied je begeleiding bij wonen, leren, werken en het onderhouden van sociale contacten. Je doel is om cliënten te helpen zelfstandiger te functioneren in de maatschappij. Je helpt hen hun eigen kracht te vinden en hun geloof in eigen kunnen te versterken. Dit doe je door cliënten groepsgericht en/of individueel te ondersteunen aan de hand van het vastgestelde zorgleefplan. Je werkt herstelgericht en doet dit vaak samen met de naastbetrokkene(n) en (externe) collega’s.

De zorginhoudelijke coaching ontvang je van de begeleider A in je team. Je verricht de werkzaamheden in wisselende diensten volgens rooster, inclusief weekend- en slaapdiensten.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.898,- / max. € 2.949,- bruto per maand bij fulltime dienstverband.
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden, zoals e-learning en intervisie.

 Overig

  • Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.
  • Als je specifieke affiniteit met een doelgroep en/of voorkeur voor een werkgebied hebt, dan kun je dit aangeven in je motivatie.

Enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren'.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met team HRM, telefoonnummer 055 - 5394630, en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider B