TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider voor de teams Zichtstede en Jonasweg in Vaassen?

28-32 uur gemiddeld per week
Locatie
Zichtstede/Jonasweg in Vaassen

De functie

Samen met het team zorg jij, als begeleider B, voor de juiste begeleiding bij wonen, werken en welzijn. We werken met 41 (jong)volwassenen, vanaf 18 jaar t/m 75 jaar, die problemen hebben op meerdere leefgebieden. In de dagelijkse ondersteuning is er aandacht voor de onderliggende algemene psychiatrische problematiek in samenwerking met ggz-instellingen. Samen met de bewoners en naasten werk je aan een zorgplan, om toe te werken naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Je werkt vanuit een locatie waar 17 cliënten in een eigen zelfstandig appartement wonen. Als begeleider B heb je dagelijks 1-op-1 contact met een aantal cliënten en ben je een aanspreekpunt om te ondersteunen wanneer dat nodig is. Ook werk je op een locatie met vier groepswoningen voor 6 cliënten per woning. In de groepswoningen werk je met een leuk divers team nauw samen aan het vormen en onderhouden van dynamische groepen en help je de cliënten een basis te bouwen om zelfstandig te gaan wonen. Samen ben je verantwoordelijk voor die dynamiek. Het is een uitdagende, gevarieerde job waarbij jij de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkeling.

Je werkt dus op twee verschillende locaties die vlak bij elkaar staan. Lekker gevarieerd. Op de groepslocatie bieden we 24-uurszorg en is er dan ook een slaapdienst.  

Over Riwis

De overtuiging ‘Geloof in eigen kunnen’ is sinds jaar en dag verankerd in het hart van onze organisatie. Het oprechte geloof, en daarmee de belofte aan onze cliënten én medewerkers, dat het gebruik maken van eigen kunnen bij ons voorop staat, definieert de kern van wie we zijn en hoe we werken.

Ieder mens kan in een situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.
Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen).

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant zorggerelateerde MBO niveau 4 opleiding (zoals MZ4), dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

 

Wij bieden

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie Begeleider B is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.996,- / max. € 3.101,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten,
  staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 1 april 2022 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jellina Bosch-Gaastra (teamleider) via telefoonnummer 06-54913257 en/of kijk op www.riwis.nl.

Acties