TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider B voor team 1e Wormenseweg in Apeldoorn ?

20 uur gemiddeld per week
Locatie: Apeldoorn

De functie

In een klein, gezellig en deskundig team begeleid je 10 cliënten die wonen in een groot woonhuis, met ieder een eigen slaapkamer en gemeenschappelijke ruimte. Deze locatie bevindt zich op loopafstand van het station Apeldoorn-Centraal.  Deze cliënten begeleid je voornamelijk individueel op basis van een GGZ indicatie.  Door te werken aan individuele ontwikkeling in een veilige woonomgeving is de doelstelling dat cliënten uiteindelijk op basis van mede jouw woonbegeleiding uitstromen naar zelfstandigheid. Aan de hand van een zorgleefplan werk je als begeleider B voornamelijk uitvoerend aan de gestelde doelstellingen. Hierbij kan je denken aan doelen op het gebied van wonen, werken, sociale contacten en leren omgaan met financiën. Het dienstenpatroon bestaat op doordeweekse dagen voornamelijk uit diensten tussen 08.00 en 20.00 uur en in de weekeinden tussen 11.00 en 18.00 uur. Naast uitvoerende werkzaamheden overleg je veel met de Begeleider A om doelstellingen in het zorgleefplan vorm te geven en ben je beschikbaar voor interne en externe instanties. Spreekt deze functie je aan? Je sollicitatie wordt gewaardeerd!

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.996,- / max. € 3.101,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
  • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 16 januari 2022 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met André Stoop, teamleider, 06-24735311 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 19 januari 2022 in de middag.

Functiebeschrijving begeleider B

Acties