TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider B voor team Zonnehoeve in Apeldoorn ?

16 - 24 uur gemiddeld per week (vaste uren)
Locatie: Apeldoorn

De functie

In een deskundige en gezellig team begeleid je in gezamenlijkheid 26 clienten in een nieuw appartementencomplex op loopafstand van station de Maten. Deze clienten wonen op basis van een GGZ indicatie in een eigen appartement, waarbij gebruik gemaakt kan worden van een gezamenlijke huiskamer en keuken voor ontmoeting en activiteiten. Als begeleider B biedt je begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de clienten zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Hierin staat geloof in eigen kunnen centraal. Je werkt vanuit passie en plezier en brengt graag mensen in beweging. Je draait mee in een 24-uur dienstenpatroon, waarbij je ook slaapdiensten draait. Je bent vanuit de werkvloer in staat om zorginhoudelijk te analyseren en te adviseren waarbij je hier ook met je collega's over in gesprek gaat. Als begeleider B wordt hierin extra accent toegebracht door middel van een aan jou toevertrouwde caseload.

Wordt jij enthousiast van deze vacature en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.996,- / max. € 3.101,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
  • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 23 januari 2022 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met André Stoop, teamleider, 06-24735311 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op 27 januari a.s. tussen 10.00 en 14.00 uur.

Functiebeschrijving begeleider B

Acties