TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider B voor team Lombok en Doornbosch Hofstede in Eerbeek ?

28 - 32 uur gemiddeld per week (vaste uren)
Locatie: Eerbeek

De functie

Als begeleider B bied je begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je staat open voor zorginhoudelijke coaching door de begeleider A. Je onderhoudt contacten met naast betrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Je komt te werken in een dynamisch team. Je wordt ingezet op locatie Lombok (individueel, perspectief) maar flexibel ook op locatie Doornbosch Hofstede (groep, intensief, incl. slaapdiensten). Beide locaties zijn mooi gelegen in het midden van een woonwijk in Eerbeek. De locaties worden aangeduid als beschermd wonen voor de cliënten. We bieden begeleiding aan (jong)volwassen met diverse problematieken (algemene psychiatrie). Ook is er plek voor crisisplaatsingen waardoor jouw werk afwisselend en uitdagend is.

Over Riwis

Riwis is een herstel ondersteunende organisatie. Dat betekent dat wij cliënten ondersteunen bij hun persoonlijke unieke herstelproces, gericht op het vinden van een nieuwe betekenis en zin in het leven. Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Een zinvolle dagbesteding hoort daarbij. We hanteren hiervoor de IRB methodiek. Dit doen we binnen een veilig leerleefklimaat, zo dicht mogelijk in de eigen leefomgeving van de cliënt. We weten dat participatie en zingeving bijdraagt aan het welzijn en herstel van cliënten.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie begeleider B  is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.996,- / max. € 3.101,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
  • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 4 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mariska Methorst, Begeleider A, 06 28237169 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider B

Acties