TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider B voor locatie Omnizorg in Apeldoorn ?

Uren in overleg
Locatie: Apeldoorn

De locatie

Omnizorg is een bijzonder pand in het centrum van Apeldoorn waar 3 organisaties (Tactus, RIWIS en Iriszorg) samenkomen. We zetten ons in voor rehabilitatie en herstel van dak- en thuislozen met verslavings en- of psychiatrische problematiek. Bij Omnizorg komen mensen in contact met lotgenoten en ondersteunen we ze in het opbouwen van vaardigheden en zelfvertrouwen. We werken vanuit de methodiek krachtwerk. Normalisering, uitgaan van mogelijkheden en rehabilitatie vormen hierin de basis van ons werk.
Omnizorg is een 24-uurs setting waarin verschillende teams samenwerken om de optimale zorg aan onze cliënten te leveren. Denk hierbij aan het bieden van onderdak, persoonlijk herstel, activering, verpleging en verzorging, verslavingsbehandeling en veiligheid.

De functie
Als begeleider werk je samen met meerdere collega's per dienst. Samen met je collega's zorg je voor een veilig en gezond leefklimaat voor onze cliënten.
Je hebt een eigen caseload met cliënten waarbij je betrokken bent. Met de cliënt kijk je naar wat zijn/haar wensen en krachten zijn en werk je aan herstel. Met je collega's en de cliënt stel je een zorgplan op waarin de wensen en doelen van je cliënt worden beschreven. Jaarlijks evalueer je deze doelen met je cliënt en stel je waar nodig het zorgplan bij.

In deze functie:

 • Werk je samen met de cliënt aan het vergroten van de eigen regie en herstel onder aansturing van een senior, een cliëntmanager en behandelaren
 • Weet je om te gaan met crisissituaties, hierin kun je snel handelen en schakelen
 • Werk je nauw en actief samen met je collegas zowel intern als extern en behoud je contact met elkaar

Wat wij zoeken:

 • Een enthousiaste medewerker met een afgeronde MBO-4 opleiding
 • Flexibiliteit i.v.m. afwisselende diensten (ochtend, avond & nacht)

Ben jij goed in snel schakelen en flexibel ingesteld? Sta je stevig in je schoenen en weet jij het verschil te maken? Neem jij ervaring mee waarmee jij het team verrijkt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma minimaal MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

 • Een uitdagende baan in een enthousiast team;
 • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. €1.996,- / max. €3.101,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • De mogelijkheid tot interne training/scholing;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren'.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan
gerust en vrijblijvend contact op met: Susanne Kogelman (senior opvang) 06-22701628, Peter Sonder (senior wonen) 06-57761292, of Dieke Schrijver (operationeel manager) 06-23219050.

Functiebeschrijving begeleider B

Acties