TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider B voor team Zevenhuizen te Apeldoorn?

24 uur gemiddeld per week
Locatie Zevenhuizen

De functie

Als begeleider B bied je begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je staat open voor zorginhoudelijke coaching door de begeleider A. Je onderhoudt contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Ben jij die persoon met ruime GGZ kennis en affiniteit met ouderen? Dan is deze vacature iets voor jou! In onze beschermde woonvorm Zevenhuizen wonen 25 oudere GGZ cliënten in drie grote groepswoningen. Als Begeleider B zet je in samenwerking met de Begeleiders A en Teamleider het leer- /leefklimaat neer en geef je uitvoering aan de in de zorgplannen gestelde (behoud-)doelen.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. €1.955,-/max. €3.037,-) bruto per maand bij fulltime dienstverband;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 5 april 2021 via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Desiré Nas, teamleider, telefoonnummer 0612889810 en/of Ingrid Beekman, Begeleider A, telefoonnummer 0628457282. Kijk op www.riwis.nl. 

functiebeschrijving Begeleider B