TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider B voor locatie de Tuinen in Apeldoorn ?

28 uur gemiddeld per week
Locatie de Tuinen Apeldoorn

De functie

Als begeleider B bied je begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je staat open voor zorginhoudelijke coaching door de begeleider A. Je onderhoudt contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Met jouw ervaring en vaardigheden ga je op onze nieuwe beschermd wonen locatie aan de slag met ggz-cliënten voor wie jouw begeleiding het verschil kan maken bij hulpvraag. Je biedt begeleiding op het gebied van wonen, werken en welzijn zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Bij Riwis geloven we namelijk in het eigen kunnen van de cliënt en kijken we naar wat iemand wel kan. Samen met een coachende begeleider A werk je aan het zorgplan van de cliënt en onderhoudt je contact met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Het team verhuist in april naar een nieuwe grotere locatie en wordt uitgebreid. In dit deels nieuwe team begeleid je samen met je collega's 24 cliënten die in kleine groepen met elkaar wonen. De zorg is gebaseerd op een 24 uur dienstenpatroon, waarbij je bereid bent om slaapdiensten te draaien. Vind jij het leuk om mee te bouwen in de ontwikkeling van een nieuwe locatie? Reageer dan!
 

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.955,- / max. € 3.037,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór maandag 12 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank van Breemen, teamleider, telefoonnummer
0634492762 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 14 april a.s.

Functiebeschrijving Begeleider B