TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleide B voor team Jonasweg/Zichtstede in Vaassen?

24 tot 28 uur gemiddeld per week
Locatie: Vaassen

De functie

Samen met je team zorg jij (begeleider B) voor de juiste begeleiding bij wonen, werken en welzijn. We werken met 41 (jong)volwassenen, vanaf 18 jaar t/m 75 jaar, die problemen hebben op meerdere leefgebieden. In de dagelijkse ondersteuning is er aandacht voor de onderliggende algemene psychiatrische problematiek in samenwerking met ggz-instellingen. Samen met de bewoners en naasten werk je aan een zorgplan, om toe te werken naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Je werkt vanuit een locatie waar 17 cliënten in een eigen zelfstandig appartement wonen. Als woonbegeleider heb je dagelijks 1-op-1 contact met een aantal cliënten en ben je een aanspreekpunt om te ondersteunen wanneer dat nodig is. Ook werk je ook op een locatie met vier groepswoningen voor 6 cliënten per woning. In de groepswoningen werk je met een leuk divers team nauw samen aan het vormen en onderhouden van dynamische groepen en help je de cliënten een basis te bouwen om zelfstandig te gaan wonen. Samen ben je verantwoordelijk voor die dynamiek. Het is een uitdagende, variërende, job waarbij jij de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkeling.

Je werkt dus op twee verschillende locaties die vlak bij elkaar staan. Lekker gevarieerd. Op de groepslocatie bieden we 24-uurszorg en is er dan ook een slaapdienst. 

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd MBO niveau 4 diploma?
dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.


Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.996,- / max. € 3.101,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten,
    staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 6 september a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jellina Bosch - Gaastra, teamleider, telefoonnummer 06 - 54913257 en/of kijk op www.riwis.nl

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 9 september a.s.

Functiebeschrijving Begeleider B

Acties