TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider B voor locatie Henri Dunantlaan in Apeldoorn ?

28 uur gemiddeld per week (jaarcontract ivm ziektevervanging)
Locatie: Apeldoorn

De functie

Met jouw ervaring en vaardigheden ga je op onze nieuwe beschermd wonen locatie aan de slag met ggz-cliënten voor wie jouw intensieve begeleiding het verschil kan maken bij hulpvraag. Je biedt begeleiding op het gebied van wonen, werken en welzijn zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Bij Riwis geloven we namelijk in het eigen kunnen van de cliënt en kijken we naar wat iemand wel kan. Samen met een coachende begeleider A werk je aan het zorgplan van de cliënt en onderhoudt je contact met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

In dit (deels) nieuwe team begeleid je samen met je collega's 38 cliënten in een tot appartementencomplex gerenoveerd historisch pand. De zorg is gebaseerd op een 24 uur dienstenpatroon, waarbij je bereid bent om slaapdiensten te draaien.

Vind jij het leuk om mee te bouwen in de ontwikkeling van een nieuw team en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. €1.955,- / max. € 3.037,-  bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Een jaacontract.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 27 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank van Breemen, teamleider, telefoonnummer 0634492762 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op 30 april a.s. in de middag.

Functiebeschrijving begeleider B