TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider B voor locatie Henri Dunantlaan in Apeldoorn ?

28 uur gemiddeld per week
Locatie: Apeldoorn

De functie

In dit (deels) nieuwe team begeleid je samen met je collega's 38 cliënten in een gerenoveerd historisch pand. Jij staat als woonbegeleider klaar om de ggz-cliënten te ondersteunen in hun dagelijkse leven en lange en lange termijn doelen. Een aantal cliënten begeleid je persoonlijk. Samen met hen zoek je de verdieping op. Onze bewoners hebben een intensieve hulpvraag en jij krijgt energie van hen helpen bij het halen van hun doelen. Jij maakt het verschil.

De zorg op deze locatie is gebaseerd op een 24 uur dienstenpatroon, waarbij je bereid bent om slaapdiensten te draaien. Je biedt begeleiding op het gebied van wonen, werken en welzijn zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Bij Riwis geloven we namelijk in het eigen kunnen van de cliënt en kijken we naar wat iemand wel kan. Samen met een coachende begeleider A werk je aan het zorgplan van de cliënt en onderhoudt je contact met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Vind jij het leuk om mee te bouwen in de ontwikkeling van een nieuw team en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. €1.996,- / max. € 3.101,-  bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 25 juli a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Remon Kreté (begeleider A) telefoonnummer 06 - 28236794 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider B

Acties