TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider B voor het beschermd wonen team in Brummen ?

24 uur gemiddeld per week
Locatie: Brummen

De functie

Als begeleider B bied je begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je staat open voor zorginhoudelijke coaching door de begeleider A. Je onderhoudt contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Het beschermd wonen team in Brummen biedt begeleiding aan met name WLZ cliënten die verdeeld wonen in drie verschillende groepshuizen, met elk een algemene ruimte voor het leef/leerklimaat. De verschillende groepshuizen betreffen een Structuurhuis (met name voor LVG cliënten); een groepshuis voor cliënten met verschillende problematiek (waaronder ook verslavingsproblematiek) en een Doorstroomhuis, waar cliënten zo zelfstandig mogelijk wonen.

Op deze locatie wordt begeleiding geboden aan 15 cliënten (veelal met een WLZ indicatie) in de leeftijdscategorie volwassenen/ouderen met LVG en verslavingsproblematiek. Dit vraagt een specifieke benadering.

Ben jij een aanpakker met ervaring en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.955,- / max. € 3.037,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 1 maart a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carolina van Polen (teamleider) telefoonnummer
06 20814982
of Suzanne Scheepers (begeleider B) telefoonnummers team 06 81909856 / 06 20731529 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving Begeleider B