TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider A voor wonen en werk Omnizorg in Apeldoorn ?

Gemiddeld 32 uur per week
Locatie: Apeldoorn

De locatie

Aan de Stationstraat in Apeldoorn staat het bijzondere gebouw van Omnizorg. Hier zetten dak – en thuislozen hun eerste stap van de straat naar beschermd wonen en uitstroom. In het pand zijn verschillende functies ondergebracht voor opvang, behandeling, zorg, wonen en werk. Een zorgconcept waarin Stichting Omnizorg op verzoek van de gemeente Apeldoorn en in samenwerking met andere ketenpartners 24-uurs zorg verleent.  Rehabilitatie is de grondgedachte van Omnizorg Apeldoorn, hiervoor hanteren we de methodiek “krachtwerk” waarin herstel van maatschappelijke waarden en het leggen van contact het vertrekpunt zijn.

De functie
Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.955,- / max. € 3.326,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 10 januari a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Susanne Kogelman (cliëntmanager) telefoonnummer  06 - 22 70 16 28 en/of kijk op www.omnizorg-apeldoorn.nl.

Functiebeschrijving begeleider A