TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider A voor locatie IBW in Apeldoorn ?

28 uur per week (voor de duur van vier maanden wegens vervanging zwangerschaps- en bevallingsverlof))
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als begeleider A (Hbo-niveau) regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen, politie en justitie en andere externe samenwerkingspartners.

De locatie
Het IBW aan de Henri Dunantlaan is een samenwerkingsproject van Riwis Zorg & Welzijn en Tactus. Binnen deze gespecialiseerde woonvorm wonen verslaafde mannen vanaf 18 jaar, met psychiatrische en/of persoonlijkheidsproblematiek, die veelal in aanraking zijn gekomen met justitie. Hier werken we ontwikkelingsgericht, waarbij we zoveel mogelijk toewerken naar zelfstandigheid en zelfstandig (begeleid) wonen.

Geloof jij ook in tweede kansen, word je enthousiast als je de functieomschrijving leest en denk je: “Dat wordt mijn baan?", én beschik je over een zorggerelateerd Hbo diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.898,- / max. € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 21 januari a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank van Breemen, teamleider, telefoonnummer 0634492762 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op 24 januari a.s. in de ochtend.

Functiebeschrijving begeleider A