TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider A voor Housing First in Apeldoorn ?

uren zijn bespreekbaar (tussen 16 en 24 uur per week)
Locatie: Apeldoorn

De functie

Housing First richt zich op het direct huisvesten van dakloze mensen. Deze mensen krijgen zonder voorwaarden vooraf een woning en daarnaast intensieve, integrale ondersteuning bij hun verdere herstel. De succesvolle aanpak krijgt steeds meer navolging, waaronder in Apeldoorn waar Riwis Zorg & Welzijn dit project vormgeeft.

Vanwege het succes van het project zijn we nu op zoek naar uitbreiding van ons team. Heb jij affiniteit met de doelgroep van Housing First? Ben je resultaatgericht, geef je niet snel op en zoek je naar alternatieven bij tegenslagen? Kun jij je snel aanpassen aan veranderende situaties en goed schakelen tussen verschillende niveaus? En heb je ook nog eens kennis van herstelwerk? Dan ben jij waarschijnlijk de nieuwe begeleider die we zoeken voor dit mooie project!

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant HBO diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.898,- / max. € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 27 oktober a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Siewarde van Steinvoorn, teamleider, telefoonnummer 0628465951 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving Begeleider A