TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider A voor onze moeder-kind locatie het Kasteel in Apeldoorn ?

28 uur per week (in overleg)
Locatie: Apeldoorn

De functie
Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Locatie het Kasteel
Op locatie het Kasteel wonen moeders en kinderen. Vaak hebben de moeders een psychiatrische diagnose. Riwis Zorg & Welzijn ondersteunt de moeders met het invullen van de moederrol. Onder andere door het aanleren van vaardigheden, op praktisch gebied maar ook op  gebied van hechting en interactie. We begeleiden rondom zwangerschap en opvoeding. Ons uitgangspunt is vraaggericht werken, waarbij oplossingsgerichtheid een grote rol speelt.
Het is een complexe cliëntengroep, die begeleid wordt door een hecht team. Risico-inventarisatie is een dagelijks vraagstuk in het werk naast aansturen, stimuleren en motiveren van de (aanstaande) moeders.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €1.898,- / max. € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Mogelijkheid voor verlenging na een jaar.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 1 november a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frederike de Weerd, teamleider, telefoonnummer 0639498899 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 4 november a.s.

Functiebeschrijving Begeleider A