TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe ervaren begeleider A moeder en kind voor team Kasteel in Apeldoorn ?

24 uur per week, jaarcontract
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

De locatie
Op locatie het Kasteel wonen moeders en kinderen. Vaak hebben de moeders een psychiatrische diagnose. Riwis Zorg & Welzijn ondersteunt de moeders met het invullen van de moederrol. Onder andere door het aanleren van vaardigheden, op praktisch gebied maar ook op  gebied van hechting en interactie. We begeleiden rondom zwangerschap en opvoeding. Ons uitgangspunt is vraaggericht werken, waarbij oplossingsgerichtheid een grote rol speelt.

Het is een complexe cliëntengroep, die begeleid wordt door een hecht team. Risico-inventarisatie is een dagelijks vraagstuk in het werk naast aansturen, stimuleren en motiveren van de (aanstaande) moeders.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €2.289,- / max. € 3.229,0 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten,
    staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Je bent in bezit van SKJ of BIG registrate (of een lopende aanvraag hiervan);

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 22 mei a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frederike de Weerd, teamleider, telefoonnummer 06 39498899 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 22.

Functiebeschrijving Begeleider A