TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider A moeder en kind voor locatie Kasteel in Apeldoorn ?

24 tot 28 uur gemiddeld per week (vaste uren)
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

De locatie
Op locatie het Kasteel wonen moeders en kinderen. Vaak hebben de moeders een psychiatrische diagnose. Riwis Zorg & Welzijn ondersteunt de moeders met het invullen van de moederrol. Onder andere door het aanleren van vaardigheden, op praktisch gebied maar ook op  gebied van hechting en interactie. We begeleiden rondom zwangerschap en opvoeding. Ons uitgangspunt is vraaggericht werken, waarbij oplossingsgerichtheid een grote rol speelt.

Het is een complexe cliëntengroep, die begeleid wordt door een hecht team. Risico-inventarisatie is een dagelijks vraagstuk in het werk naast aansturen, stimuleren en motiveren van de (aanstaande) moeders.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.996,-/ max. € 3.396,00 bruto per maand bij fulltime dienstverband;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlenging aan cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega's aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Je bent in bezit van SKJ of BIG registratie (of een lopende aanvraag hiervan).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 16 juni a.s. via de button 'Solliciteren'.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 22 juni in de ochtend.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Birgit van Hummel (begeleider A), telefoonnummer 0628236791 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving