TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider A voor locatie Zonnehoeve in Apeldoorn?

24 uur gemiddeld per week
Locatie Apeldoorn

De functie

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Naast je coördinerende taken draai je tevens mee in het dienstenpatroon van het team en ben je aanwezig in het agogisch leefklimaat. Het team biedt begeleiding in de vorm van Beschermd Wonen aan 37 cliënten in een appartementencomplex in de wijk Zonnehoeve in Apeldoorn. De doelgroep is volwassenen in de leeftijd van 18-60+ en betreft diverse psychiatrische achtergronden.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.955,- / max. € 3.326,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 15 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met André Stoop, teamleider, telefoonnummer 06-24735311 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op 20 april a.s. in de ochtend.

Functiebeschrijving begeleider A