TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider A voor onze locaties Jonasweg/Zichtstede in Vaassen?

32 tot 36 uur per week (vaste uren)
Locatie: Vaassen

De functie

Als Begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

De begeleiding binnen de locatie Jonasweg/Zichtstede is gericht op volwassenen met algemene psychiatrische problematiek en Korsakov.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd HBO diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €1.898,- / max. € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 6 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gerjon Zwerus, Begeleider A, telefoonnummer 06-82092646 en/of kijk op www.riwis.nl

Functiebeschrijving Begeleider A