TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider A voor locatie Buiten de Veste ibw in Brummen ?

24 uur gemiddeld per week
Locatie: Brummen

De functie

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Op deze locatie wordt begeleiding geboden aan 15 cliënten (veelal met een WLZ indicatie) in de leeftijdscategorie volwassenen/ouderen met LVG en verslavingsproblematiek. Dit vraagt een specifieke benadering.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.955,- / max. € 3.326,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 19 juli a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met André Stoop, teamleider, telefoonnummer 0624735311 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 29.

Functiebeschrijving begeleider A

Acties