TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider A voor onze jeugdlocatie Lavendel in Apeldoorn ?

36 uur per week (fulltime)
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als begeleider A werk je in een team met woonbegeleiders. Je zet de rode lijn van de begeleiding uit en evalueert regelmatig hoe dit proces verloopt. De woonbegeleiders doen voornamelijk de uitvoering van de begeleiding. Als begeleider A ondersteun je de woonbegeleiders in het uitvoeren hiervan. Je komt te werken in een samengevoegd team, dat nog volop in ontwikkeling is. Het is de uitdaging voor de begeleider A om het team te coachen en samen de juiste begeleiding te bieden aan onze cliënten.

De locatie
Lavendelstraat is een 24-uurs jeugdlocatie voor jongeren/jong volwassenen tussen de 17 en 23 jaar. Onze jongeren hebben psychiatrische problematiek. Onze locatie bestaat uit drie woningen. We bieden individuele begeleiding via methodisch werken (IRB) aan de jongeren. Ze werken aan hun eigen plan en wij bieden begeleiding op maat. Ze leren bij ons om zo zelfstandig mogelijk te leven.  Wij begeleiden ze op verschillende levensgebieden, zoals dagbesteding, lichamelijke verzorging, huiselijke taken, sociaal netwerk, psychisch welzijn en financiën. Naast de individuele begeleiding hebben we ook een groepsproces. Hieronder valt bijvoorbeeld omgang met huisgenoten, samen eten, een spelletje doen of andere gezamenlijke activiteiten.

Werk jij geordend en kun je duidelijk, maar ook empathisch zijn? Ben jij creatief en sta stevig in je schoenen? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn.Beschik je daarnaast over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.


Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.898,- / max. € 3229,- bruto per maand bij fulltime);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Je bent in bezit van SKJ of BIG registratie (of een lopende aanvraag hiervan);
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 13 juli a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frederike de Weerd, teamleider, telefoonnummer 06 - 39498899 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving Begeleider A