TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider A voor team Bovenkruier in Apeldoorn ?

24 - 28 uur gemiddeld per week, voor de duur van zes maanden (zwangerschapsvervanging)
Locatie: Apeldoorn

De functie

In je werk als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van jongeren. Dat doe je met een team van begeleiders die jij aanstuurt. Samen bieden jullie begeleiding bij wonen, werken en welzijn zodat de jongeren zo zelfstandig mogelijk functioneren. Binnen jouw team doe jij dat vanuit je rol als coach, maar je draait ook mee in het dienstenpatroon van het team. Zo ben je aanwezig in het agogisch leer-leefklimaat. Hierin staat het geloof in eigen kunnen van de jongere centraal.

Jij coacht je collega’s op zorginhoud en weet wat er speelt binnen jouw team. Wanneer je met teamgenoten in gesprek gaat weet jij wat er nodig is en het gesprek op de juiste manier aan te gaan. Jouw helikoptervisie weet je ook in te zetten in het contact met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners. In jouw functie zet je de lijntjes uit en heb je een actieve rol.

De locatie
De bovenkruier is een beschermd wonen locatie voor 24 jongeren van 16 tot 23 jaar. Hier werken we fasegericht. Dat betekent dat we samen met de jongeren werken aan het vergroten van hun zelfredzaamheid in drie verschillende fasen van zelfstandigheid. Op locatie bovenkruier werken we met jongeren in zowel fase 1 als in fase 2.

Vanuit fase 1 wordt er gewerkt in groepsverband, waarbij een groepsklimaat wordt neergezet. Dit groepsklimaat geeft vorm in twee groepen van acht jongeren. In het groepsklimaat werken we vanuit verbinding met volledige nabijheid, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Vanuit fase 1 kan een jongere doorgroeien naar fase 2. Daar begeleiden wij bij. Op de bovenkruier hebben we twee groepen waar vier jongeren in fase 2 kunnen wonen. In fase 2 verwachten we meer zelfstandigheid en zijn wij als begeleiding niet meer volledig. Hier zetten we dan ook geen groepsklimaat neer. De begeleiding is hier juist meer gericht op het individu en op maat.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.955,- / max. € 3.326,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Je bent in bezit van SKJ registratie (of een lopende aanvraag hiervan).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 29 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nathalie Kleine, begeleider A, telefoonnummer 06 - 28457013 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving Begeleider A

Acties