TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe begeleider A voor locatie De Bovenkruier in Apeldoorn ?

24 - 28 uur gemiddeld per week, voor de duur van zes maanden (zwangerschapsvervanging)
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

De Bovenkruier te Apeldoorn is een nieuwe locatie met een nieuw samengesteld team. De doelgroep is jeugd ggz (16 t/m 23 jaar) met verschillende hulpvragen.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.955,- / max. € 3.326,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

 

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Je bent in bezit van SKJ registratie (of een lopende aanvraag hiervan).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 5 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nathalie Kleine, begeleider A, telefoonnummer 06 - 28457013 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving Begeleider A